Banner Img
Openingsuren verlof 30/6 tot 18/7
Waarom Lignavita?

Voer jij ook een eeuwige strijd met de weegschaal? Wil je op een discrete manier gewicht verliezen? Kies dan voor Lignavita!

We willen, net als jij, dat je een maximaal resultaat behaalt dat snel zichtbaar is maar bovendien ook duurzaam! Jouw gezondheid komt voor ons op de eerste plaats!

Ons gevarieerd assortiment Lignavita producten beschermen de spiermassa en laten je enkel je overtollige vetmassa verliezen. Een gezonde spiermassa zorgt namelijk voor een goede stofwisseling. En dat is waar het om draait!

Samen beginnen we aan een nieuwe levensstijl boordevol lekkere recepten bestaande uit talloze Lignavita producten in combinatie met je favoriete verse ingrediënten. Geen streng dieet maar gezond genieten.

Kwalitatieve producten en lekkere recepten voor alle momenten van de dag.

Samen staan we sterk! Lignavita coaches staan altijd voor je klaar.
Afvallen? Gezonder leven? Lignavita is voor iedereen.

Hoe slank je af?

Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten, evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt. Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!

Met het Lignavita programma en door de professionele begeleiding wordt afslanken een plezier. Wij werken met Lignavita omdat wij zelf vinden dat het simpel is en hun producten lekker zijn, en beter aansluiten bij de traditionele voeding.

Lignavita
Voordelen
  • Makkelijk en effectief gewichtsverlies
  • Goodbye hongergevoel, hello vitaliteit
  • Behoud van de spiermassa
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Tot 85% vetverbranding
  • Langdurige resultaten